duminică, 17 februarie 2008

MIJLOC DE 24 KARATE

Finantatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, spune ca, odata cu venirea mijlocasului senegalez Ousmane N’Doye, echipa pe care o patroneaza are cea mai buna linie mediana din Liga I.

Marko Ljubinkovic, Danut Sabou, Ousmane N’ Doye si Sorin Frunza sunt, în opinia în lui Adrian Porumboiu, cei mai buni mijlocasi din România.

“Am facut cel mai important transfer de pâna acum. Nu are nimeni un asemenea fotbalist în Liga I! L-am urmarit pe N’Doye la un meci dintre Academica Coimbra si Benfica Lisabona. M-a convins. Nu întâmplator este titular în nationala Senegalului”, a spus Porumboiu. “Odata cu venirea sa la Vaslui, valoarea echipei va creste mult. Pot spune deschis la ora asta ca în Liga I nu exista o linie de mijloc mai buna ca aceea de la Vaslui. Ljubinkovic, Sabou, N’Doye si Frunza sunt cei patru magnifici din linia mediana a Vasluiului”, a marturisit acesta, care nu s-a ferit sa mai spuna ca pâna la partida cu Mioveniul va mai aduce si un atacant de mare valoare: “Voi mai aduce si un atacant, iar apoi putem începe lupta pentru un loc de cupa europeana”. Adrian Porumboiu îsi doreste cel mai mult ca echipa pe care o patroneaza sa joace un fotbal de calitate, placut ochiului, care sa atraga cât mai multi suporteri la stadion, chiar si atunci când Vasluiul nu evolueaza împotriva unei echipe cunoscute: “Sunt multumit de cum se descurca echipa. Am spus ca nu vreau de la ea decât sa joace fotbal frumos, sa fie multumita lumea, si apoi mai vedem”.

Pot spune ca în Liga I nu exista o linie de mijloc mai buna ca a Vasluiului. Ljubinkovic, Sabou, N’Doye si Frunza sunt cei patru magnifici din linia noastra mediana.
Adrian Porumboiu, finantator FC Vaslui

Fara bonusuri speciale pentru Munti

Adrian Porumboiu a recunoscut ca Dorinel Munteanu nu are niciun bonus special, chiar daca intra pe teren. Porumboiu a fost extrem de ferm când a negociat contractul cu Dorinel Munteanu. “I-am spus clar ca eu l-am adus numai ca antrenor. Daca vrea sa mai joace, foarte bine, dar eu îl vreau mai mult pe banca. De asta nu am facut contract separat de jucator. Daca intra, ia bani cât ia si un jucator normal. Nu are bonusuri speciale”, a spus Porumboiu.

Bani multi pentru Liga Campionilor

Adrian Porumboiu a stabilit ca fiecare jucator sa primeasca o prima de peste 2 miliarde de lei vechi în cazul în care echipa sa va ocupa, la finele sezonului, unul dintre primele doua locuri ale clasamentului. “Cei care vor avea cel mai mult de pierdut în cazul în care nu se îndeplinesc obiectivele vor fi jucatorii. Daca Vasluiul se va clasa pe un loc de Cupa UEFA, atunci elevii lui Dorinel Munteanu vor primi suma de 75.000 de dolari. Chiar daca pare imposibil de realizat, baietii au trecut în contract si suma de 100.000 de dolari daca se claseaza pe un loc de Liga Campionilor”, a spus finantatorul vasluienilor.