duminică, 17 februarie 2008

NAPOLI: 'AM LUAT UN PUNCT!'

Tehnicianul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, a glumit pe seama rezultatului final din aceasta dupa-amiaza din meciul cu FC Drobeta Turnu-Severin, scor 0-0. Napoli crede ca atacantii au si ghinion, motivând astfel lipsa golurilor din aceasta iarna, Stiinta reusind sa puncteze doar de doua ori în sase amicale.

„Eu sunt multumit de cum am jucat. Vorba aceea, am scos un punct, iar în Italia se zice ca la egal ai câstigat un punct, nu ai pierdut doua. E îmbucurator ca lumea vine la stadion, adica nu stiu câte echipe au 5.000 de suporteri la un amical si probabil ca s-a facut o alegere excelenta sa jucam pe Extensiv. Imi place cum se misca jucatorii promovati de la Primavara, Gaman, Barbu, Gângioveanu sau fratele lui Costea si sper ca ei sa lupte cu aceeasi daruire, pentru ca acum au o sansa. Nu are rost sa vorbim de ce ar fi fost si ce s-ar fi întâmplat. Noi nu putem face transferuri si mergem înainte cu lotul actual. Acum ne ramâne sa ne gândim strict la meciul cu CFR Cluj, ei sunt favoriti, dar nu se stie niciodata. Nu trebuie sa ne luam mde atacanti, pur si simplu avem foarte multe ocazii dar nu intra mingea sau întâlnim portari ca cel de astazi de la Drobeta, care a scos tot”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul Nicolo Napoli.

Acesta a explicat si de ce Mihai Dina nu a mai fost folosit, desi în editia de campionat 2006-2007 a fost golgheterul echipei: „Dina nu este într-o forma foarte buna, stiu ca a fost golgheter, dar acum nu sunt asa de multumit de el. Este la dispozitia echipei, face parte din lot, nu a jucat cu Drobeta, dar poate va juca împotriva CFR-ului. Astept de la el sa se pregateasca exemplar”. Tot antrenorul italian a precizat ca Andrei Prepelita nu a jucat cu FC Drobeta, din cauza unei accidentari.