duminică, 17 februarie 2008

VASLUIENII IL VOR PE ZAHARIA!

Dorinel Munteanu a spus ieri ca doreste sa ia un atacant pâna la reluarea campionatului, vârful Stelei fiind primul pe lista.

Dupa ce a ratat transferul la echipa chineza Tianjin Teda, Dorel Zaharia este tot mai aproape de FC Vaslui, unde îl asteapta un salariu de 90.000 de euro pe sezon.

”Imi doresc un atacant. Dorel Zaharia este o varianta pentru Vaslui. Vom vedea cum vor decurge negocierile între cele doua cluburi. Mai suntem în tratative si cu alti jucatori din strainatate si speram ca pâna la meciul de sâmbata, cu Dacia Mioveni, sa reusim sa aducem un vârf”, a spus Dorinel Munteanu. Si finantatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a recunoscut ca echipa mai are nevoie de un vârf: ”Ne trebuie acel om de careu care sa dea goluri. Suntem în discutii cu mai multi jucatori. Este si un român pe lista. Daca nu-l vom putea aduce, ne vom îndrepta atentia catre straini”.

Mugurel Buga, în stand-by

Intrebat daca s-a renuntat la Mugurel Buga, antrenorul Vasluiului, Dorinel Munteanu, a spus ca negocierile au intrat în impas datorita sumei prea mari de transfer pe care o solicita clubul Rapid. ”Noi l-am vrea pe Buga si sub forma de împrumut. El ar dori sa vina la noi, numai ca suma de 500.000 de euro pe care o cere Rapidul este prea mare. Poate batem palma doar pentru retur si apoi vom mai vedea”, a spus ”Neamtul”. Mugurel Buga a recunoscut ca a fost sunat de Adrian Porumboiu, dar s-a ferit sa spuna clar daca va semna cu echipa vasluiana. ”Am primit o oferta de la Adrian Porumboiu, dar nu pot spune nimic concret, pentru ca trebuie sa se înteleaga si cluburile”, a spus atacantul rapidist, pus pe lista de transferuri de Mircea Rednic.

6 In atâtea partide de Liga Campionilor a jucat Dorel Zaharia în sezonul trecut pentru Steaua, reusind sa înscrie si trei goluri. Zaharia are în palmares si patru jocuri de Cupa UEFA, în care a marcat de doua ori.

Ultimul meci, un vis urât
Lui Dorinel Munteanu îi pare rau ca a jucat în Antalya un meci amical cu o zi înainte ca echipa vasluiana sa se întoarca în tara. ”Nu am câstigat nimic din acest meci cu FBK Kaunas. Au fost doar nervi. Echipa era obosita dupa cele zece zile de cantonament si baietii erau mai mult cu gândul la plecare. Au fost doua turnee, în Cipru si în Antalya, cu bune si cu rele. Stim acum ce trebuie eliminat din jocul nostru pentru ca totul sa mearga struna în retur”, a spus antrenorul lui FC Vaslui.

Dorel Zaharia este o varianta pentru Vaslui. Vom vedea cum vor decurge negocierile între cele doua cluburi. Speram ca pâna la meciul de sâmbata, cu Dacia Mioveni, sa reusim sa aducem un vârf.
DORINEL MUNTEANU

Consider ca ne trebuie un om de gol. Suntem în discutii cu mai multi jucatori. Este si un român pe lista, restul sunt straini.