luni, 17 august 2009

Hrebenciuc despre Udrea: "Sexy buzoianca sa se ocupe de turismul ecumenic de care PDL are nevoie''

Coordonatorului campaniei
PSD pentru prezidentiale, Viorel Hrebenciuc nu i-a picat prea bine aprecierile democrat-liberalei Elena Udrea cu privire la capacitatile sale de organizare cu succes a unei asemenea actiuni. Proaspat desemnat oficial ca sef de campanie, Hrebenciuc i-a recomandat
ministrului Turismului, alias "sexy buzoianca", sa se ocupe de turismul ecumeninc, "de care PDL va avea nevoie in campania electorala".
"Ii recomand doamnei Elena Udrea, sexy buzoianca, o apropiata a domnului presedinte Traian Basescu, sa se ocupe de turismul ecumenic de care PDL va avea nevoie in campanie electorala", a spus Hrebenciuc, relateaza Mediafax, citata de Antena 3.
Cu doar o zi in urma, Udrea saluta de la Neptun noua functie a vicepresdintelui social-democrat, afirmand ca tandemul Hrebenciuc- Mircea Geoana nu va putea pune probleme candidatului PDL la alegerile prezidentiale.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, la Constanta
, ca Viorel Hrebenciuc este persoana potrivita pentru a coordona campania prezidentiala a PSD si ca, in tandem cu Mircea Geoana, formeaza un cuplu care nu va putea pune probleme candidatului PDL la alegerile prezidentiale.
"Dupa chipul si asemanarea domnului Hrebenciuc este si candidatul. Oricum nu ne faceam griji, dar cu acest tandem Hrebenciuc - Geoana suntem chiar linistiti" declara Udrea.