luni, 17 august 2009

Udrea: Desemnarea lui Hrebenciuc ca sef de campanie pentru PSD e o veste buna pentru PDL

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, la Constanta, ca Viorel Hrebenciuc este persoana potrivita pentru a coordona campania prezidentiala a PSD si ca, in tandem cu Mircea Geoana, formeaza un cuplu care nu va putea pune probleme candidatului PDL la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax.

"Domnul Hrebenciuc este exact persoana potrivita, ne bucuram de aceasta alegere. Dupa chipul si asemanarea domnului Hrebenciuc este si candidatul. Oricum nu ne faceam griji, dar cu acest tandem Hrebenciuc - Geoana suntem chiar linistiti", a declarat Elena Udrea, marti seara, intr-o conferinta de presa, sustinuta la sediul PDL Constanta
, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebata daca isi doreste sa fie seful campanie prezidentiale pentru candidatul PDL, Elena Udrea a spus ca nu crede ca va fi desemnata in acest post.

"Nu cred ca s-ar pune vreodata problema sa fiu sef de campanie", a spus Elena Udrea.

Ea a precizat ca nu stie deocamdata cine va ocupa aceasta functie la PDL, decizia urmand sa apartina partidului.

"Sa vedem pe cine decide partidul. Domnul presedinte Traian Basescu, daca va intra in competitie, se descurca cu orice sef de campanie. Nu cred ca exista cineva in partid care sa refuze o astfel de responsabilitate. Trebuie aleasa persoana potrivita care sa poata sa organizeze partidul, sa poata sa capaciteze permanent toate fortele din partid in timpul campaniei, sunt multe argumente care stau la baza alegerii unui sef de campanie. Sigur ca in cazul celor de la PSD argumentul suprem in alegerea domnului Hrebenciuc a fost acela ca dansul poate strange bani
", a explicat Udrea.

Grupul strategic de campanie al PSD a decis, marti, ca Viorel Hrebenciuc sa indeplineasca functia de coordonator general al campaniei pentru prezidentiale, iar Liviu Dragnea sa preia atributiile de secretar general, urmand ca aceste decizii sa fie supuse forurilor de validare ale partidului.

Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca grupul strategic de campanie a decis ca ministrii social-democrati sa preia cate unul sau doua judete in coordonare in perioada pre-electorala, pentru aplicarea elementelor de strategie si coagularea in jurul campaniei a structurilor judetene.