vineri, 27 martie 2009

Nu-si mai vorbesc

Suparare mare in familia Tiriac. Juniorul Ion Ion a fost ignorat toata seara de tatal sau la petrecerea de lansare a noului Jaguar XF. Afaceristul nu i-a adresat nici un cuvant fiului sau, care s-a asezat la cateva mese distanta impreuna cu Bogdan Stelea si cu Mirela Popa.

Ion Tiriac si-a ignorat fiul la petrecerea de lansare a noului model al marcii de autoturisme
Jaguar.

In timp ce Ion Ion a stat la masa cu bunul sau prieten Bogdan Stelea si cu sotia acestuia, Mirela Popa, Tiriac senior a urmarit show-ul in picioare, langa scena si a plecat dupa aproape o jumatate de ora, fara a-i adresa fiului sau vreun cuvant.



Atitudinea seniorului a fost remarcata de multi dintre cei aflati la eveniment si a fost pusa pe seama unei recente discutii dintre Tiriac si nora sa, Ileana Lazariuc, dupa aparitia unor imagini mult prea 'decoltate' ale acesteia in filmul 'Supravietuitorul' regizat de Sergiu Nicolaescu.



Tiriac senior nu a fost niciodata de acord cu aparitiile nude ale Ilenei, considerandu-le nepotrivite cu statutul de logodnica a unui miliardar de talia fiului sau si, mai nou, cu acela de mama.