luni, 20 iulie 2009

Un tânăr de 22 de ani s-a spânzurat într-o staţie de autobuz

La mai puţin de o săptămână după tragedia de la hotelul Ambasador din Capitală, un băiat de 22 de ani a fost găsit spânzurat într-o staţie de autobuz din comuna Celaru din Dolj. Tânărul lăsase un bilet de adio în care îi cerea iertare iubitei sale.

Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a declarat, potrivit Mediafax: " Poliţiştii din localitate au fost sesizaţi cu privire la faptul că a fost găsit cadavrul unui tânăr. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabilii cu exactitate care au fost motivele pentru care tânărul şi-a pus capăt zilelor".

Băiatul a fost identificat imediat de poliţiştii din Dolj. Tânărul se numea Mirel Ştefan Dumitru şi locuia în comuna în care şi-a luat viaţa. Cadavrul băiatului a fost dus imediat la morgă pentru necropsie.

În urmă cu mai puţin de o săptămână, un alt tânăr şi-a luat viaţa aruncându-se de la ultimul etaj
al hotelului Ambasador din Bucureşti. Brăileanu s-a sinucis după ce i-a luat viaţa soţiei în timp ce aceasta dormea. A omorât-o cu 26 de lovituri de cuţit, câte una pentru fiecare an al lui de viaţă, deoarece aflase că îl înşela cu o altă femeie.